Welkom in de zachte wereld van Glorious Lou!

Dit is het verhaal van een ondernemende mama die alleen het beste wil voor haar kinderen.

Het Belgische lifestyle merk werd in 2012 opgericht door industrieel ontwerpster en ervaren mama van drie kindjes, Ine Verstaen. Toen ze zwanger was van haar tweede kindje, Mona Lou, ontwierp ze enkele praktische én stijlvolle baby artikelen die ze nergens in de winkels kon vinden. De reacties hierop waren lovend. Voor Ine vielen de puzzelstukjes in elkaar, al haar creatieve passies kon ze gebruiken in het realiseren van haar droom: een nieuw lifestyle merk voor baby’s oprichten dat kindjes doet stralen bij elk stapje naar zelfstandigheid.

Haar man Karel D’Haene voegde zich later bij het bedrijf en zorgt voor de bedrijfseconomische en financiële input. Hun drie kinderen zijn een bron van inspiratie voor de kwaliteitsvolle artikelen van Glorious Lou.

Ons team wordt versterkt door een netwerk van gedreven handelsagenten, ateliers, boekhouders, drukkers, voorraadbeheerders en pr coach/copywriters.

Praktisch

De collectie werd ontworpen door een ervaren mama, die weet wat nodig is om het jouw leven en dat van je kind gemakkelijker te maken. De badcape XL heeft bijvoorbeeld een handige kap die niet van het hoofdje glijdt, ook al loopt je kleintje ermee rond.”

Stijlvol

We vinden dat je interieur en stijl niet moet veranderen in een kinderlijke versie eens je een baby hebt. Daarom ontwerpen we tijdloze, stijlvolle motiefjes waarmee je oogappel én jij mag gezien worden.

Duurzaam

We vinden het belangrijk bij te kunnen dragen aan een betere wereld. Daarom gebruiken we biologisch katoen en draagt de nieuwe collectie het GOTS label, dat garant staat voor een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde productie.

 

Waar we in geloven

In hun eerste levensjaren maken kinderen enorm veel succeservaringen mee, die cruciaal zijn in het opbouwen van hun zelfvertrouwen. Eten, drinken, stappen, kleertjes aandoen, enz.. Ze willen alles ‘zelf!’ doen en ervaren. We doen er goed aan dit aan te moedigen en ze te begeleiden waar nodig. Zo leren we hen trots te zijn op zichzelf. We geloven dat ze hierdoor uitgroeien tot zelfzekere en ondernemende mensen, en zo mede aan een betere wereld kunnen bijdragen!